INDSTIL INDEN 1. marts

Nominer morgendagens grønne løsning til Green Power Prisen 2023

Green Power Denmark åbner for nomineringer til den første Green Power Pris. Prisen hædrer de ekstraordinære initiativer, der sætter et grønt aftryk og er med til at forandre den danske energisektor. Årets tema er morgendagens grønne løsninger. Deadline er den 1. marts.

Green Power Prisen 2023

Danmark er grøn frontløber på den internationale scene. Det skyldes modige og initiativrige organisationer, virksomheder og personer, der skaber nye grønne løsninger, teknologier eller på anden vis sætter skub i den grønne omstilling. Det hylder Green Power Denmark nu med en årlig tilbagevendende pris. Green Power Prisen er til den ekstraordinære indsats, der skubber Danmark i en grøn og elektrificeret retning.

– I Danmark kan vi bryste os af at være et grønt foregangsland. Det skyldes blandt andet initiativrige organisationer og personer, der er gået forrest for at finde nye grønne løsninger. Dem skal vi huske at hylde. Derfor skal Green Power Prisen fremhæve de organisationer og enkeltpersoner, som er med til at skabe morgendagens grønne løsninger, der elektrificerer Danmark. De er altafgørende for den grønne omstilling, siger Kristian Jensen, adm. direktør i Green Power Denmark.

Prisen vil hvert år vil blive overrakt til Green Power Denmarks Topmøde. I år løber topmødet af stablen den 1. juni, hvor vinderen vil blive offentliggjort.

Green Power Prisen fremhæve de organisationer og enkeltpersoner, som er med til at skabe morgendagens grønne løsninger, der elektrificerer Danmark.
Kristian Jensen, adm. direktør, Green Power Denmark

Sådan nominerer du

Det er både muligt at indstille sig selv eller nominere en organisation eller enkeltpersoner. Årets tema er morgendagens løsninger, der sætter aftryk og er med til at forandre den danske energisektor. En bedømmelseskomité udvælger tre cases. De tre nominerede til Green Power Prisen offentliggøres den 1. maj. Den 1. juni overrækkes prisen til Green Power Denmarks Topmøde.

Bedømmelsen vægter:

  • Modige beslutninger
  • Fokus på morgendagens behov og ikke kun kortsigtede løsninger
  • Elektrificering af det danske samfund.

Send en mail til prisen@greenpowerdenmark.dk med en kort beskrivelse af, hvad der kvalificerer virksomheden, organisationen eller enkeltpersonen til prisen. 

Deadline er den 1. marts 2023.

Det er ikke et krav, at man er medlem af Green Power Denmark eller ansat i en medlemsvirksomhed for hverken at indstille eller blive nomineret.

Nyheder direkte i din indbakke?