Denne artikel er fra før Green Power Denmark blev dannet og er udgivet af enten Dansk Energi, Dansk Solkraft eller Wind Denmark.

Artikel

Envision-direktør takker af

Efter ni år som direktør for Envision Energy’s globale innovationscenter i Silkeborg har Anders Rebsdorf valgt at fratræde stillingen og give fanen videre til nye kræfter. I samme forbindelse stopper Anders Rebsdorf som bestyrelsesmedlem i Wind Denmark's bestyrelse og giver også her stafetten videre til den nye ledelse i Envision Energy.

”Jeg vil på den samlede bestyrelses vegne takke Anders for den mangeårige indsats og store engagement han har lagt i bestyrelsesarbejdet, hvor vi sammen har drøftet mange vigtige problemstillinger og strategiske fokusområder for vindsektorens fremtid. Vi ønsker Anders god vind på hans fremtidige færd og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med den nye ledelse i Envision Energy,” siger adm. direktør Jan Hylleberg, Wind Denmark.

Anders Rebsdorf trådte ind i Wind Denmark's bestyrelse tilbage i 2006, dengang som R&D Branch Office Manager for Gamesa, og igen fra 2010 som direktør i Envision Energy, Global Innovation Centre.

 

Reception hos Envision Energy

Envision Energy afholder fredag d. 8. februar reception, hvor samarbejdspartnere og venner af huset kan sige farvel til den afgående direktør og byde velkommen til de to nye ledere i Envision Energy Denmark, Global Innovation Centre.

Dato: 8. februar
Tid: 10-12
Sted: Envision Energy, Randersvej 2A, 8600 Silkeborg
Tilmelding: Send en mail til Camilla.nielsen@envisionenergy.dk (senest 29. januar 2019)

Nyheder direkte i din indbakke?