LYT MED

Green Power Denmark lancerer energi- og klimapodcast

Med en ny energi- og klimapodcast sætter Green Power Denmark og erhvervsmediet Business Review sammen med virksomheder i energibranchen og eksperter fokus på morgendagens grønne udfordringer og løsninger.

Podcastoptagelse med vært Søren Vejby, Søren Eriksen, adm. dir. i Viegand Maagøe, og Kristian Jensen, adm. dir. i Green Power Denmark

Podcasten har Søren Vejby (tv.) som gennemgående vært. I første afsnit er Søren Eriksen, adm. dir. i Viegand Maagøe, og Kristian Jensen, adm. dir. i Green Power Denmark gæster.

Klimakrisen buldrer afsted. Juli blev den varmeste måned nogensinde målt, og vi er langt fra målet om at holde klodens temperaturstigning under 1,5 grader. Samtidig befinder vi os i usikre tider. Der er krig i Europa, og vi har lige været igennem en energikrise, som måske vender tilbage til vinter.

På det bagtæppe lancerer Green Power Denmark og erhvervsmediet Business Review en energi- og klimapodcast, som går i luften tirsdag den 29. august. Her vil Green Power Denmarks adm. direktør Kristian Jensen hver uge sammen med virksomheder i energibranchen og eksperter diskutere, hvordan vi får skabt morgendagens energisystem, der leverer grøn, sikker og billig energi. Der vil blandt andet være fokus på udfordringerne i den grønne industri, udbygningen af grøn energi på land og til vands, Power-to-X og den elinfrastruktur, der binder hele den grønne omstilling sammen.

 – Energi og klima er højt på dagsordenen. Som organisation vil vi hele tiden teste nye veje for, hvordan vi kan skabe en faglig og saglig debat om de grønne udfordringer og løsninger. Vi har i dag en stærk portefølje af skriftlige medier, herunder et stærkt brand på sociale medier og et nyhedsbrevsunivers i topklasse. Podcast-mediet er absolut ikke nyt, men nyt for os. Vi håber på, at folk vil lytte med i bilen, på cykelturen eller gåturen og blive klogere, siger Thomas Aarestrup Jepsen, direktør for Public Affairs og Kommunikation i Green Power Denmark.

I første omgang er der tale om 10 afsnit. Podcasten kan hentes gratis bl.a. via Spotify og Apple Podcast.

– Vi ønsker med erhvervsmediet Business Review at sætte fokus på aktuelle agendaer, som er vigtige for både erhvervslivet og samfundet i Danmark. Derfor er vi utrolig glade for det stærke samarbejde med Green Power Denmark, som bidrager med stor viden og spændende dialoger med udvalgte eksperter fra energibranchen i hvert podcastafsnit, fortæller Julie Brix, CCO hos Partnermedier, der udgiver Business Review.

Nyheder direkte i din indbakke?